Anli Pollicino - info

Anli Pollicino je poměrně mladá visual kei kapela, která uvádí jako své hlavní zdroje inspirace např. Marilyna Mansona, Evanescence, L´Arc~En~Ciel nebo Siam Shade. To se nahromadilo do jejich kolekce písní, které jsou v rozmezí typického japonského měkčího rocku, až do více gotických a teatrálních stylů. Věrný faktor v jejich hudbě je chytlavost, solidní riffy a vysoká kvalita zpěvu Shindyho, vokalisty Anli Pollicino.

(new look)


Skupinu tvoří:

Z historie...

Anli Pollicino vznikli v roce 2006. Skupinu založil bubeník Kiyozumi, jenž se zeptal Shindyho, jestli se nechce připojit k jeho nové kapele. Shindy zase nabídl spolupráci kytaristovi Takumovi. Následující rok v srpnu se přidal druhý kytarista Yoichi (jeho jméno se píše také Yo-1, protože v japonštině se "jedna" řekne "ichi"). Rok poté v tom samém měsíci, jako se přidal Yoichi, se přidal baskytarista Masatoshi, aby vytvořili pětici.
Brzy potom, co skupina začala hrát "live", si získala popularitu. V listopadu 2009 vydali mini-album jménem "Fahrenheit31" a ihned obdrželi pozornost jedné evropské společnosti.
Tato společnost objevila jejich talent a ambice, které uvnitř Anli Pollicino leží a nabídla jim nejen vydání alba v Evropě, ale také možnost intenzivního turné po Evropě. Toto turné začalo 12. května ve Francii a skončilo 6. června v Německu, mezi tím také navštívili také Švýcarsko, Španělsko, Belgii a Holandsko.
Nyní jsou na dalším turné, při kterém se objeví také u nás (viz můj článek)!
Po kliknutí na výše uvedená jména členů s jejich funkcemi se dostanete na příslušné články s informacemi o těchto osobnostech.
(zdroj, můj překlad)

PS.: Vzkaz Anli Pollicino fanouškům (zleva: Kiyozumi, Takuma, Shindy, Yoichi, Masatoshi)
Yoichimu trošku hrabe ^w^... ale je sladký *w*...

Komentáře